Isolera Vinden Kostnad – Energigruppen

Behöver ni hjälp med lösullsisolering av er vind?

Då har ni hamnat rätt. Vi erbjuder lösullsisolering till ett vettigt pris och levererar alltid hög kvalitet till våra kunder. Isolering med lösull är som en stor sparbössa. Genom att minska energiåtgången sparar du på kostnader och på miljön, eftersom all produktion av energi alltid leder till utsläpp av något slag.

Att tilläggsisolera vindsbjälklaget är det bästa och mest effektiva sättet att spara energi och pengar på. Det går att isolera din vind till en låg kostnad. Vinden är den del av huset som inte kräver några ombyggnationer eller förändringar för att kunna tilläggsisoleras, vilket håller priset nere.

Isolering är en tacksam produkt. Den sparar pengar år efter år, kräver inget underhåll och behöver aldrig bytas ut. Att isolera vinden är en garanterat lönsam investering, och vi erbjuder denna tjänst till ett väldigt bra pris. Beräkna gärna vad just du kan spara med hjälp av vårt sparkalkylator som finns på vår hemsida, vi är måna om att du är nöjd med vårt arbete och det till en bra kostnad.

Isolera vinden? Några anledningar att välja EnergiGruppen:

Isolera vinden – Kostnad

EnergiGruppen är en ledande blåsullsentrepenör med kundanpassade kvalitets- och miljökrav i samarbete med Sveriges framtidsledande materialleverantörer.

EnergiGruppen innehar certifiering enligt beslut om tillverkningskontroll 0220/01 SK, BOT. Detta innebär att vi genom erforderliga utbildningar finns listade som innehavare av behörighetsbevis, utfärdade av

SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. Hos oss kan du vara säker på att du får din lösullsisolering utförd både med kvalitet och till ett bra pris.

Kontakta oss för hjälp med lösullsisolering av vind

EnergiGruppen startade sin verksamhet 1978. Sedan dess har företaget fortsatt sin utveckling med sprutad mineralull, cellulosa samt kringarbeten som sina huvudområden. Den tid som företaget varit verksamt har ett mycket nära samarbete byggts upp med byggentreprenörer, hustillverkare samt lösulls- och materialleverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda en komplett kompetens för en bra kostnad när du vill isolera din vind.

Om ni vill ha hjälp med lösullsisolering av vind, eller vill veta mer om våra tjänster, fyll i kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss till er så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss. Telefonnummer till vår personal hittas under fliken “kontakt”. Välkommen till Energigruppen, er expert på isolering med lösull till låga kostnader!


Vad kunder säger

Pålitlig lösullsentreprenör, gör alltid egenkontroll innan entreprenaden överlämnas. Certifierad enl. SP, som årligen kontrollerar entreprenören.

Lindbäcks Bygg AB,

Varför välja oss

  • Ledande blåsullsentrepenör....
  • Lång erfarenhet, funnits sedan 1978....
  • Typgodkänd enl. SP = Certifierad....
  • Företaget har utbildning i "Sakområdesutbildning Lösullsisolering".
  • Samarbete med byggentreprenörer och hustillverkare....

Samarbetspartners och certifikat