Lösullsisolering Västerås & Örebro – Isolera er vind med lösull

Behöver du hjälp med lösullsisolering i Västerås eller Örebro?

Då är du på helt rätt plats. Vi erbjuder lösullsisolering i Västerås till bra priser, och i oss har ni en trygg, pålitlig partner. Isolering med lösull är väldigt bra för din ekonomi. Genom att minska energiåtgången sparar du både pengar och är miljömedveten, vilket gör att isolering är en väldigt bra investering för framtiden.

Att tilläggsisolera vindsbjälklaget är det bästa, och mest effektiva, sättet att spara energi och pengar, och det går att isolera din vind i Västerås eller Örebro utan att äventyra din ekonomi. Vinden är den del av huset som inte kräver några ombyggnationer eller förändringar för att kunna tilläggsisoleras, vilket håller priset nere.

Isolering är en tacksam produkt. Den sparar pengar år efter år, samtidigt som den inte kräver något underhåll. Lösullsisolering är en garanterat lönsam investering, och hos oss får du alltid ett bra pris. Vi kan hjälpa dig i Örebro och Västerås med omnejd, men vi finns också i Uppsala och Stockholm.

Några anledningar att välja EnergiGruppen

EnergiGruppen ordnar isoleringen i Örebro och Västerås

Vi innehar certifiering enligt beslut om tillverkningskontroll 0220/01 SK, BOT. Detta innebär att vi har de behörighetsbevis som övervakas av SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. Hos oss kan du vara säker på att du får din lösullsisolering i Västerås eller Örebro utförd både med kvalitet och till ett bra pris.

Vi startade vår verksamhet 1978. Sedan dess har vi fortsatt vår utveckling med sprutad mineralull, cellulosa samt kringarbeten som våra huvudområden.

Under våra snart fyra decennier inom branschen har samarbeten byggts upp med byggentreprenörer, hustillverkare samt lösulls och materialleverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda en komplett kompetens när det gäller isolering av din vind i Västerås eller Örebro.

Kontakta oss för hjälp med lösullsisolering

Om ni vill ha hjälp med lösullsisolering i Örebro eller Västerås, eller vill veta mer om våra tjänster, fyll i kontaktformuläret här på hemsidan. Då hör vi av oss till er så fort vi kan, men du kan även ringa oss om du hellre vill göra det. Telefonnummer till vår personal hittas under kontakt-fliken. Välkommen till Energigruppen, er expert på lösullsisolering!


Vad kunder säger

Pålitlig lösullsentreprenör, gör alltid egenkontroll innan entreprenaden överlämnas. Certifierad enl. SP, som årligen kontrollerar entreprenören.

Lindbäcks Bygg AB,

Varför välja oss

  • Ledande blåsullsentrepenör....
  • Lång erfarenhet, funnits sedan 1978....
  • Typgodkänd enl. SP = Certifierad....
  • Företaget har utbildning i "Sakområdesutbildning Lösullsisolering".
  • Samarbete med byggentreprenörer och hustillverkare....

Samarbetspartners och certifikat