Lösullsisolering Uppsala – Isolera din vind med lösull

Behöver du hjälp med lösullsisolering i Uppsala?

Då behöver du inte leta längre. Vi erbjuder lösullsisolering i Uppsala till ett bra pris, och vi är en av de ledande aktörerna på marknaden. Isolering med lösull är väldigt bra för din ekonomi. Genom att minska åtgången av energi sparar du både pengar och tänker på miljön, vilket gör att isolering är en utmärkt framtidsinvestering.

Att tilläggsisolera vindsbjälklaget sparar energi, och därmed pengar, och det går att isolera din vind i Uppsala med lösull utan att din ekonomi äventyras. Vinden är den del av huset som inte kräver några ombyggnationer eller förändringar för att kunna tilläggsisoleras, vilket håller priset nere.

Isolering med lösull har stora fördelar. Det sparar pengar år efter år, samtidigt som det inte kräver något underhåll. Det är en garanterat lönsam investering, och vi har en gynnsam prisbild. Du hittar oss i Uppsala med omnejd, men vi finns också i Stockholm, Västerås och Örebro.

Lösullsisolering vind – Några anledningar att välja EnergiGruppen

EnergiGruppen är certifierade enligt beslut om tillverkningskontroll 0220/01 SK, BOT. Detta innebär att vi har de behörighetsbevis som utfärdas av SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. Du kan därmed vara säker på att du får din lösullsisolering i Uppsala utförd på ett både prisvärt och kvalitativt sätt.

Kontakta oss när du vill ha isolering med lösull i Uppsala

Vi startade vår verksamhet 1978. Sedan dess har vi konsekvent utvecklats med sprutad mineralull, cellulosa samt kringarbeten som våra specialiteter.

Under våra snart fyra aktiva decennier har vi byggt upp samarbeten med byggentreprenörer, hustillverkare samt lösulls och materialleverantörer. Detta gör att vi har tillgång till en komplett kompetens när det gäller lösullsisolering i Uppsala.

Om ni vill ha hjälp med lösullsisolering i Uppsala, eller vill veta mer om våra tjänster, fyll i kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss till er så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss. Telefonnummer till vår personal hittas under kontakt-fliken. Välkommen till oss!


Vad kunder säger

Pålitlig lösullsentreprenör, gör alltid egenkontroll innan entreprenaden överlämnas. Certifierad enl. SP, som årligen kontrollerar entreprenören.

Lindbäcks Bygg AB,

Varför välja oss

  • Ledande blåsullsentrepenör....
  • Lång erfarenhet, funnits sedan 1978....
  • Typgodkänd enl. SP = Certifierad....
  • Företaget har utbildning i "Sakområdesutbildning Lösullsisolering".
  • Samarbete med byggentreprenörer och hustillverkare....

Samarbetspartners och certifikat