Lösullsisolering Stockholm – Isolera din vind med lösull

Behöver du hjälp med lösullsisolering i Stockholm?

Då har du hittat till helt rätt plats på webben. Vi erbjuder lösullsisolering i Stockholm till ett bra pris, och har stor erfarenhet av den här typen av jobb. Att isolera med lösull är gynnsamt för din ekonomi. Det hjälper dig att både spara pengar och miljö, vilket gör att isolering är en utmärkt framtidsinvestering för ditt hushåll.

Att tilläggsisolera vindsbjälklaget sparar energi, och det går att isolera din vind i Stockholm med lösull utan att din ekonomi påverkas negativt. Din vind kräver några inte några ombyggnationer eller förändringar för att kunna tilläggsisoleras, vilket håller priset på en angenäm nivå.

Isolering med lösull är väldigt fördelaktigt. Det sparar pengar år efter år, samtidigt som det inte kräver något underhåll. Det är en garanterat lönsam investering, och hos oss kan du räkna med att få ett bra pris. Du hittar oss i Stockholm med omnejd, men vi finns även i Uppsala, Västerås och Örebro.

Lösullsisolering av vind – Därför ska du välja EnergiGruppen

Er expert på isolering med lösull i Stockholm

EnergiGruppen har certifiering enligt beslut om tillverkningskontroll 0220/01 SK, BOT. Detta innebär att vi har de behörighetsbevis som utfärdas av SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. Detta gör att du kan vara säker på att vi isolerar din vind i Stockholm med kvalitetssäkrade metoder.

Vi har funnits sedan 1978. Under den här tiden har vi konsekvent utvecklats med sprutad mineralull, cellulosa samt kringarbeten som våra specialiteter.

Under våra snart 40 år inom branschen har vi byggt upp ett starkt nätverk av byggentreprenörer, hustillverkare samt lösulls och materialleverantörer. Detta gör att vi kan erbjuda en komplett kompetens för lösullsisolering i Stockholm.

Våra medarbetare arbetar med stor gemenskap, ansvar, och kunnighet vilket även stabiliserar företagets expansion. I miljöhänseende arbetar vi mycket aktivt. Vi var redan vid ett tidigt stadium mycket måna om att arbeta utifrån ett bra miljötänk och vi använder oss endast av miljövänliga produkter när vi isolerar din vind i Stockholm.

Kontakta oss för hjälp med lösullsisolering av er vind i Stockholm

Om ni vill ha hjälp med lösullsisolering i Stockholm, eller vill veta mer om våra tjänster, fyll i kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss till er så fort vi kan. Det går också bra att ringa oss. Telefonnummer till vår personal hittas under kontakt-fliken. Välkommen till oss!


Vad kunder säger

Pålitlig lösullsentreprenör, gör alltid egenkontroll innan entreprenaden överlämnas. Certifierad enl. SP, som årligen kontrollerar entreprenören.

Lindbäcks Bygg AB,

Varför välja oss

  • Ledande blåsullsentrepenör....
  • Lång erfarenhet, funnits sedan 1978....
  • Typgodkänd enl. SP = Certifierad....
  • Företaget har utbildning i "Sakområdesutbildning Lösullsisolering".
  • Samarbete med byggentreprenörer och hustillverkare....

Samarbetspartners och certifikat